Zabio gol bivšem klubu, pa ga proslavio kao da nikada nije igrao za njih

Juve vodi protiv Fiorentine

Zabio gol bivšem klubu, pa ga proslavio kao da nikada nije igrao za njih

E. Čaušević

Juventus i Fiorentina igraju trenutno revanš utakmicu polufinala Kupa Italije.

Juventus je u prvom meču u Firenci slavio sa 1:0, te su gosti večeras doputovali u Torino kako bi pokušali napraviti preokret.

Fiorentina je krenula dosta ofanzivno od početka utakmice, a Juve je većinom čekao šansu iz kontri.

Nakon nekoliko dobrih prilika na obje strane prvi gol vidjeli smo u 32. minuti i to u mreži Fiorentine.

Juventus je uspio da povede sa 1:0 kada je Dragowski napravio veliku grešku koju je iskoristio Bernardeschi i sjajno je pogodio mrežu svog bivšeg kluba za vodstvo Stare dame.

Bernardeschi se proslavio u Fiorentini, ali je svejedno proslavio ovaj gol. Naravno, razlog za to jeste što su mu navijači Fiorentine itekako zamjerili i čak prijetili što je iz ovog kluba otišao u Juve.

[streamable]https://streamable.com/stb0pm[/streamable]

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Obzirom koliko je plaćen a koliko često zabija golove mogu ga i razumjeti zašto se ovoliko raduje. Inače jedan vrlo odvratan igrač.
2 4
Marco_Materazzi
Sta ocekivat od ljudi koji igraju za djubrentus, nego prljavo, neljudski. Tako ih nauce na prvom treningu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi