Juventus se izvukao u posljednjim sekundama utakmice
FOTO: EPA

Protiv Frosinonea

Juventus se izvukao u posljednjim sekundama utakmice

H. Zilić

Novi teška utakmica za fudbalere Juventusa, nova nervoza u Torinu, ovaj put u 26. kolu Serie A. Juventus je na svom terenu stigao do trijumfa u petoj minuti sudijske nadoknade u utakmici gdje nisu briljirali.

Juventus je dočekao Forsinone i utakmica je završena rezultatom 3:2 u meču gdje je Juve bio favorit na papiru, a junak je bio Rugani.

Slabo je igrao Juventus, nije to bila dopadljiva igra i bez dileme torinski klub je u velikoj krizi, ali danas su se malo oporavili.

Poveli su sa 1:0 golom Vlahovića u trećoj minuti i činilo se da bi napokon mogla biti dobra nedjelja za Staru damu.

Ipak, gosti su igrali hrabro, dovažno i za 13 minuta su preokrenuli utakmicu na svoj mlin.

U 14. minut Cheddira proavnava na 1:1 na asistenciju Zortee, a u 27. minuti Brescianini pogađa za 1:2, asistent je bio Harroui.

Oglasi

Do kraja prvog poluvremena, Vlahović na asistenciju McKenniea u 32. minuti vraća Juventus u igru to je bilo 2:2.

U drugom poluvremenu dosta prilika pred oba gola, Juventus je pokušaoa doći do pobjede i na kraju uspjevaju golom Ruganija u petoj minuti sudijske nadoknade vremena.

Mali prekid krize za Juventus koji je četiri utakmice u Seriji A bio bez trijumfa, a od mogućih 15 bodova u posljendjih pet utakmica osvojili su samo pet uz omjer od jedne pobjede, dva remija i dva poraza.

Sada za liderom Interom Juventus zaostaje šest bodova uz dvije utakmice više.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A, 26. kolo:

Juventusa - Frosinone 3:2

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskaSvedska
Sreca za juve sto neigra ligu prvaka!
1 0
sirkrajvosa
Đubrentus standardno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije