Juventus ga otpisao za Ligu prvaka, a sada prelazi u Barcu?

Tvrde italijanski mediji

Juventus ga otpisao za Ligu prvaka, a sada prelazi u Barcu?

Italijanski mediji plasirali su informaciju da bi Stephan Lichtsteiner mogao obući dres Barcelone. 

Švicarac nije u ozbiljnim planovima trenera Massimiliana Allegrija i spreman je da napusti Juventus, a iako je tokom ljeta "zagrijan" bio Inter, čelnici torinskog kluba nisu željeli da pojača direktnog rivala u Seriji A. 

U međuvremenu interes za njegove usluge je pokazala Barcelona koja je u potrazi za desnim bekom, a obzirom da Lichtsteineru ističe ugovor na kraju sezone, transfer bi se mogao realizovati već u januarskom prijelaznom roku. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lichtsteiner ove sezone nije prijavljen za utakmice Lige prvaka, dok je u prvenstvu odigrao svega tri utakmice. Prije Juventusa je igrao za Lazio, Lille i Grasshoppers.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi