Roma objavila zvanično saopštenje zbog Milika i pregovora s Napolijem

Odlučili se oglasiti

Roma objavila zvanično saopštenje zbog Milika i pregovora s Napolijem

E. Čaušević

Roma i Napoli još uvijek nisu postigli konačan dogovor oko Arkadiusza Milika koji koči prelazak Edina Džeke u Juventus.

Džeko je davno sve dogovorio sa Starom damom i čeka samo dolazak Milika u Romu, ali to ne ide po planu. Vučica ne želi da pusti bh. napadač dok ne nađe zamjenu za njega i odlučni su da to bude Poljak.

Iako se prije nekoliko dana činilo da je sve završeno, ipak od toga još uvijek nema ništa. Pregovori su stali jer Milik i Napoli trebaju da riješe neke nesuglasice oko plata, ali i novog ugovora.

Milik treba da produži ugovor na godinu dana kako bi mogao u Romu na posudbu, a rimski klub će potom otkupiti njegov ugovor narednog ljeta. Međutim, pregovori su stali na tome i svi čekaju da Napoli konačno pusti Poljaka u Romu kako bi se završio i Džekin transfer.

Italijanski mediji jutros su saopštili da je sve stalo jer klubovi i dalje pregovaraju oko cijene Milika. Navodno, Roma je tražila da Napoli snizi cijenu što je naljutilo Aurelija De Laurentiisa, te su navodno poručili da to žele jer Milik nije u fizički najboljoj formi. No, rimski klub je zvaničnim saopštenjem odlučio da to demantuje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Želimo da se oglasimo povodom glasina o pregovorima s Napolije o mogućem transferu Arkadiusza Milika. Roma negira bilo kakve navode o stanju pregovora, a pogotovo o fizičkom stanju igrača kojeg izuzetno cijenim i poštujemo. Klub nikada neće komentarisati ni službeno ni u povjerenju zdravstveno stanje igrača koji je registrovan za drugi klub. Odbijamo bilo kakvo potpisivanje izjava o fizičkom stanju fudbalera i takve informacije ne dolaze od nas", poručili su iz Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

www1
Raduju se Dzekinom transferu samo da prezive ovi iz Doline cupova. Oni bi volili da on svake godine mijenja klubove .Interes je cudooooo
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi