Juventus ima recept za povratak Paula Pogbe

Francuz opet u Seriji A?

Juventus ima recept za povratak Paula Pogbe

Admin Čaušević

Juventus se ne predaje te će na ljeto pokušati vratiti Paula Pogbu u svoj tim. 

Prema pisanju Tuttosporta Stara dama je spremna u lice baciti rukavicu Real Madridu i angažovati svjetskog prvaka.

Bianconeri namjeravaju primjeniti stari recept. Pogba je omiljen među navijačima te je uživao u ambijentu torinskog kluba nekoliko godina.

Upravo na tu kartu će igrati Juve, ali i na odličan odnos s Minom Raiolom, zastupnikom odličnog veznjaka koji je već duže vremena na udaru kritika.

Pogba je ostao i u kontaktu s pojedinim igračima Juventusa, prije svih Paolom Dybalom što bi također moglo uticati na povratak sjajnog Francuza.

Pogba je već duže vremena na radaru Real Madrida i dojam je da je kraljevski klub u prednosti, ali u Juventusu neće odustati od njegovog povratka.

Pogba: Ja nisam plaćen da pričam

Pogba je trebao biti nositelj igre Manchester Uniteda, ali u nekim trenucima izgleda kao da je najveći krivac za loše igre ovog tima.

Ispred njega su stavljena velika očekivanja koja Pogba nije uspio ispuniti, možda zbog pritiska, a možda i zbog toga što nije dovoljno kvalitetan za elitni fudbal.

Dvadesetšestogodišnji fudbaler odlučio je da odgovori svojim kritičarima:

"Oni su plaćeni da govore takve stvari pred kamerom. Ja sam samo fokusiran na teren".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mogu da kažu šta hoće, to im je posao. Ja nisam plaćen da pričam. Plaćen sam da budem na terenu i da se borim za svoj tim. To je sve", izjavio je Pogba.

Njegov tim sve je dalje od plasmana u Ligu prvaka naredne sezone, a jučer je remizirao s Chelseajem rezultatom 1:1.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi