Sramotno simuliranje Vlahovića izazvalo bijes Italijana: "Ovo je odvratno gledati"

Nije se proslavio

Sramotno simuliranje Vlahovića izazvalo bijes Italijana: "Ovo je odvratno gledati"

Endin Čaušević

Juventus je sinoć poražen na svom terenu u velikom derbiju od Intera sa 1:0.

Juventus je propustio veliku priliku da se u potpunosti uključi u borbu za prvaka Italije jer je poražen na svom terenu od Intera.

Gosti s Meazze uspjeli su da pobijede sa 1:0, a odlučujući trenutak meča desio se u petoj minuti nadoknade prvog poluvremena kada je Hakan Calhanoglu pogodio iz penala.

Juventus je u drugom poluvremenu propustio nekoliko nevjerovatnih prilika, ali napadači Stare dame jednostavno nisu imali svoju noć.

Na meti kritika italijanske javnosti jutros se našao srbijanski napadač Dušan Vlahović i to zbog svog simuliranja.

Naime, u jednoj situaciji igrač gostiju Danilo D'Ambrosio se žalio na jednu sudijsku odluku i digao je ruke u zrak, te je slučajno udario po licu Vlahovića koji je bio iza njega, ali on to nije vidio.

Oglasi

D'Ambrosio se izvinio odmah Vlahoviću koji ga je pogledao, a potom je kao da ga je voz udario pao na zemlju i pokušao simulirati kako bi izvukao karton za protivnika.

Ovaj potez Vlahovića izazvao je bijes javnosti na Apeninima koja je osudila srbijanskog napadača zbog pokušaja simuliranja, te su poručili da je sramotno što je sve to odglumio na takav način.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
ma boli me ***** za sve naciste ,i na portalu i na svijetu,ali da je ga zakacio po labrnji ,vidi se fino,da je on pokusao to iskoristit jest ,ko svaki pickasti igrac, ali i namjera je bila.
2 3
DamirT
Idiot
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti