Navijač Juventusa isprovocirao Edina Džeku, a bh. napadač mu nije ostao dužan

Odgovorio na prozivke

Navijač Juventusa isprovocirao Edina Džeku, a bh. napadač mu nije ostao dužan

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera sinoć su u velikom derbiju slavili sa 1:0 u gostima protiv Juventusa.

Inter je uspio da dođe do važna tri boda u borbi za odbranu titule prvaka Italije. Gosti s Meazze u Torinu su slavili sa 1:0, a jedini pogodak zabio je Hakan Calhanoglu iz penala u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Juventus je u drugom poluvremenu napadao svim silama na gol Intera i imao nekoliko nevjerovatnih prilika, ali je na kraju rezultat ostao isti.

Za Inter je ovo sigurno velika pobjeda jer su zadržali priključak za liderom Milanom koji svoj meč igra večeras.

Skoro cijeli meč odigrao je sinoć i bh. napadač Edin Džeko koji je na terenu proveo 90 minuta, a u prvoj minuti sudijske nadoknade umjesto njega u igru je ušao Gosens.

No, nakon izlaska s terena Džeko je imao zanimljiv verbalni okršaj s jednim od navijača Juventusa. Nije poznato šta je navijač Stare dame dobacivao Džeki, ali mu DIjamant nije ostao dužan i odgovorio mu je s osmijehom na licu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na kraju je jedan od članova ekipe Intera prišao Džeki i smirio ga, a ubrzo nakon toga i sudija je svirao kraj utakmice.

Navijač koji je bio blizu klupe Intera je sve to snimio i objavio je na društvenim mrežama, a šta se dešavalo možete pogledati u videu ispod.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Rekao mu, ja sam zeljinin , Zeljo je naš
9 4
TMilidza
Cigani iz Torina
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi