Nezapamćena bruka na stadionu Juventusa: Igrači Intera odmah napustili svlačionicu i otišli u bus

Problemi s pumpom za vodu

Nezapamćena bruka na stadionu Juventusa: Igrači Intera odmah napustili svlačionicu i otišli u bus

Endin Čaušević

Allianz stadion u Torinu važi za jedan od najmodernijih stadiona na svijetu, ali nakon sinoćnjeg derbija Juventusa i Intera desila se prava blamaža koja je bacila mrlju na stadion Stare dame.

Juventus i Inter igrali su veliki derbi u okviru 13. kola Serije A koji je na kraju završen rezultatom 1:1, te smo u drugom poluvremenu gledali pravu uspavanku na terenu.

Prvi do prednosti sinoć je stigao Juventus i to u 27. minuti kada je pogodak za 1:0 postigao Dušan Vlahović, ali samo šest minuta kasnije Lautaro Martinez je poravnao na 1:1 i ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat.

Međutim, o dešavanjima na terenu derbija ljutih rivala malo ko je pričao jer se u prvom planu italijanske javnosti našla blamaža koja se desila zbog problema na Allianz stadionu.

Stara dama je prije desetak godina uložila ogroman novac u novi stadion koji je napravljen od nule i važi za jedan od najmodernijih na svijetu.

Oglasi

No, da ni on nije baš savršen vidjelo se sinoć jer su igrači Intera imali bizaran problem zbog kojeg su odmah nakon meča morali u autobus i krenuti nazad za Milano.

Naime, igrači Intera bili su neugodno iznenađeni jer nisu mogli da se tuširaju nakon utakmice jer su tuševi u svlačionici bili u kvaru. Niko od igrača Intera nije mogao da se okupa zbog čega su oni ekspresno napustili stadion.

La Gazzetta dello Sport navodi da su gosti bili izuzetno razočarani zbog takvih dešavanja i činjenice da su igrači još tako znojni morali da napuste stadion dok je temperatura vani bila oko nula stepeni.

Igrači Intera su tako neokupani otišli u svoj autobus i krenuli put Milana, te su se uspjeli osvježiti tek kada su došli svojim kućama.

Ovakav problem u jednoj od najjačih liga na svijetu i tako modernom stadionu je nezapamćen u svijetu fudbala, a imali smo se zaista svega nagledati svih ovih godina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na stadionu Juventusa problem su bile pumpe za vodu 

Iz Juventusa su poslali izvinjenje ekipi Intera zbog neočekivanih problema na tuševima u gostujućoj svlačionici.

Također, iz Stare dame su poručili da je problem bio u pumpama za vodu i da će kvar biti otklonjen u narednim danima kako bi se riješio problem pred naredni meč koji se bude igrao na ovom stadionu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dilivio
Zovite konakovica da vam rijesi problem
0 0
Dilivio
Zovite konakovica da vam rijesi problem
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi