Juventus izdao zvanično saopštenje, napravljen je prostor za Džeku!

Transfer Dijamanta sve izvjesniji

Juventus izdao zvanično saopštenje, napravljen je prostor za Džeku!

A. Čaušević

Pitanje je sata kada će Edin Džeko i zvanično postati fudbaler Juventusa.

Nakon cjelodnevnih pregovora riješeni su svi detalji. Preostalo je da Džeko obavi ljekarski pregled i zvanično potpiše ugovor s Bianconerima.

U međuvremenu Juventus je večeras izdao važno saopštenje kojim je praktično oslobođen prostor da Džeko u novoj sezoni bude prvi špic Stare dame.

Naime, Stara dama je zvanično potvrdila da je raskinut ugovor s Gonzalom Higuainom te da Argentinac više nije član Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, "devetka" najtrofejnijeg italijanskog kluba je slobodna od ranije i u naredne dvije godine na svojim leđima će je kako sada stvari stoje nositi Džeko.

Prema najavama inostranih medija Higuain će karijeru nastaviti u Interu Miamiju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
zamisli da navijas za klub gdje strijepis hocel ovaj kloc potpisat il nece, hahah, Maccabi bunkerasi
1 8
Shik
Ovo je gore od onoga: Komso spremi kahvu eto nas troje idemo. Ja, kona i corona. Sta sve ljudi komentarisu...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi