Pirlova poruka čelnicima Juventusa: "Da, treba mi što prije!"

Nakon pobjede protiv Novare

Pirlova poruka čelnicima Juventusa: "Da, treba mi što prije!"

Admin Čaušević

Prva utakmica na klupi Juventusa za Andreu Pirla je prošla odlično. Novarra je savladana sa visokih 5:0, a jedan od strijelaca je bio Cristiano Ronaldo. 

Na desetak dana prije početka nove sezone Serije A, Pirlo ima veliku glavobolju. Otpisao je Gonzala Higuaina, ali novi napadač još ne dolazi.

Stara dama se posljednjih sedmica povezuje sa Edinom Džekom, Luisom Suarezom i Arkadiuszom Milikom, ali novog napadača u trening kampu Continassa još uvijek nema.

Nakon pobjede nad Novarrom Pirlo je poručio klupskom rukovodstvu da mu je potreban napadač što je prije moguće.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da, treba mi što prije, ali prijelazni rok je dug i ima vremena", odgovor je Pirlo na pitanje koliko je Bianconerima potreban napadač.

Iz Italije praktično iz sata u sat stižu različite informacije i zaista je teško ko će stići u Torino između Suareza, Džeke i Milika. A na kraju neće biti iznenađenje ukoliko dođe neko četvrti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dilivio
Dzeko je najoptimalnija solucija, ugovorom na 2god. Cijena/kvalitet ide u prolog Juventusu, obzirom na nepromisljene finansijske poteze koje cine (Sarri, Higuain svi na platnoj listi...). Takodjer takva vrsta napadaca, tezi centqrfor koji zna stiti loptu i podizati tim, je korisniji od cistog spica kao Suarez/Milik. Bless.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije