Zbog lažiranja finansijskog izvještaja

Juventus žestoko kažnjen, oduzeto mu 15 bodova!

15

Komentari (15)

zak84
Na sve načine će pokušat ih uništiti.... Al kako god oni se vrate.... I uvijek pobjede .... Zato laganini samo ..
denimen9
Grohno Juve isto Melčin horoz
Edin Merlin
Barcelona proglasi bankrot pa 3 dana kasnije dovedu Lewandovski.. Ćime onda plaćaju igrače ? Ima tu Real Madrid,City,PSG i tako dalje.. Samo se Juventus blati..
Mostarac94
Pa mozes bit u minusu al ne smijes lazirat podatke, velika razlika
Edin Merlin
Zašto niko ne istražuje Messijev tajni ugovor sa Barcelonom oko kojeg se zakačio sa klubom pa otišo u PSG ? Na papiru jedno u praksi drugo. Isto tako Real Madrid,Barcelona,City,PSG ..
F1F
Zato što vjerojatno Juve nije gigant ( ne gotivim je ) kao Barcelona. To ti ga je razlog+ ne znaju SAKRITI lopovluk a svi ok kradu .
F1F
Pa opet Juve??? Pa nikad doći pameti ... Ko jednom ukrade, OPET će OČIGLEDNO!
mekac
Nemoj pa se ne boj....
Ss.ba
Kazu da je sporno napuhivanje cijena kod transfera Pjanic-Arturo. Pa me interesuje da li ovo isto ceka i Barcelonu? I kako to da su svi ostali oslobodjeni. A Juventus kaznjen. Kad znamo da za lopovluk treba dvoje ;) Ili je ovo neka osveta UEF-e zbog Superlige
NorthStrana
Smiješna kazna
Tarik_1808
vlahovicu uzivaj u konferencijskoj ligi
goku_iz_sirokog
Zestoka kazna bilo bi izbacivanje iz lige. Dobro su prosli stari lopovi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.