Duga je lista igrača koje prodaje Juventus
Foto - EPA

Promjene u Torinu

Duga je lista igrača koje prodaje Juventus

M. Šljivak

Torinski Juventus će u ljetnom prijelaznom roku poprilično izmjeniti ekipu.

Stara dama do kraja juna mora prikupiti 100 miliona eura kako bi knjige poslovanja bile uredne nakon prijavljenih gubitaka, a već se zna koji će igrači biti na transfer listi.

Naravno, najveće ime je Paulo Dybala. Argentincu ugovor sa Starom damom ističe u ljeto 2022. godine i sve su prilike da će on ovog ljeta biti prodat ili će biti iskorišten u nekoj razmjeni.

Mattia De Sciglio trebao bi biti otkupljen od strane Lyona, a na listi za odlaske su još Merih Demiral, Alex Sandro, Adrien Rabiot, Aaron Ramsey, Federico Bernardeschi, ali i Weston McKennie.

Iako je Amerikanac nedavno otkupljen od Schalkea, Juve je spreman i njega da proda ako dođe ponuda između 40 i 50 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ono što je sigurno da klub neće napustiti Matthijs de Ligt i Dejan Kuluševski, koji su nedavno povezivani sa Barcelonom i Manchester Unitedom.

Pred navijačima Stare dame je vruće ljete i ostaje nam da vidimo kako će Bianconeri odraditi transfer rok.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_medinic_
Kukusevski neka ide
1 3
demar
odakle vam da je demiral na prodaju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije