Juventus ljetnu turneju ne može igrati u Americi i to zbog Cristiana Ronalda

Ne žele ništa prepustiti slučaju

Juventus ljetnu turneju ne može igrati u Americi i to zbog Cristiana Ronalda

E. Čaušević

Juventus već lagano pravi planove za ljetnu turneju iako ova sezona još uvijek nije završena.

Italijanski klub želi da već sada dogovori utakmice za ljetnu turneju u sklopu priprema za narednu sezonu, a gotovo je sigurno da ih nećemo gledati u Sjedinjenim Američkim Državama.

Juventus je prošle godine igrao Internacionalni Kup u Americi, no ove godine će njihova destinacija najvjerovatnije biti Azija i to zbog Cristiana Ronalda.

Naime, New York Times je objavio da Juventus ne želi da ide u Ameriku na pripreme zbog Ronalda jer bi se u tom slučaju njihov najbolji igrač mogao naći u problemima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznato je da se Ronaldo još uvijek tereti za silovanje Kathryn Mayorage i odlaskom u Ameriku mogao bi biti uhapšen i odveden na ispitivanje. Očito u Juventusu misle na sve i ne žele ništa da prepuste slučaju.

Juve bi pripremne utakmice trebao igrati u Kini i Singapuru.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi