Juventus narednog ljeta ide po igrača Rome

Zaniolo na meti Stare dame

Juventus narednog ljeta ide po igrača Rome

E. Čaušević

U Juventusu već sada lagano razmišljaju o mogućim pojačanjima koja će pokušati dovesti narednog ljeta.

Stara dama je već desetak godina dominantna u Seriji A, a da su daleko ispred drugih najbolje pokazuje činjenica da već sada razmišljaju o pojačanjima za narednu sezonu.

Na meti Juventusa našao se mladi igrač Rome, Nicolo Zaniolo, koji je oduševio sve svojim igrama ove sezone. Zaniolo je postao jedan od najvažnijih igrača Rome iako ima tek 20 godina.

On je u Romu stigao na ljeto 2018. godine kao dio transfera Radje Nainggolana u Inter, te niko nije očekivao da će već u prvoj sezoni iskoristiti šansu na pravi način i postati standardni prvotimac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Calciomercato prenosi da će Juve pokušati dovesti Zaniola narednog ljeta i da su spremni platiti do 50 miliona eura za njega. Za Romu bi to bila ogromna zarada jer je Zaniolo praktično besplatno stigao iz Intera.

No, on ima ugovor s Vučicom do ljeta 2024. godine i bit će zanimljivo vidjeti koliku cijenu za njega će postaviti Roma. Ipak, već sada je jasno da će Zaniolo biti jedan od najtraženijih igrača u Italiji narednog ljeta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi