Juventus nije digao ruke od Rabiota

Bianconeri u borbi za potpis igrača PSG-a

Juventus nije digao ruke od Rabiota

Francuski nogometaš Adrien Rabiot, kako stvari stoje, igra posljednju sezonu na Parku prinčeva.

Vezni igrač Paris Saint-Germaina je odbio potpisati novi ugovor sa Svecima i odlučan je da promijeni sredinu, a s obzirom da će na ljeto postati slobodan igrač, sve je veća lista klubova koji ga žele dovesti.

Iako se smatralo da je Juventus digao ruke od njegovog dovođenja, Tuttosport piše da je Rabiot i dalje na radaru Stare dame čiji čelnici se nadaju da ga mogu angažovati bez centa utrošenog u obeštećenje.

Neće, naravno, Juventusu biti lako da Rabiota dovede u svoje redove. U redu za njegove usluge još stoje Barcelona, Tottenham, Milan, Liverpool i još brojni drugi klubovi, međutim navodno Bianconeri imaju najveće šanse za njegov potpis.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dvadesettrogodišnji Rabiot je za Paris Saint-Germain upisao preko 200 nastupa, postigavši pritom 23 pogotka i 16 asistencija za klub iz prijestolnice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi