Pojavila se fotografija novog dresa Juventusa: Navijači tima iz Torina će biti oduševljeni
Foto - EPA

Vraćaju se legendarne pruge

Pojavila se fotografija novog dresa Juventusa: Navijači tima iz Torina će biti oduševljeni

Midhat Šljivak

Torinski Juventus u novu sezonu će ući sa dresovima po kojima su već decenijama prepoznatljivi.

Nakon brojnih pokušaja i konstantnog eksperimentisanja sa dizajnom dresa tokom prethodnih godina, Juve se vraća svojim prepoznatljivim bijelo-crnim šarama.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija novog dresa Stare dame iz Torina i navijači ovog tima će biti presretni kada vide da su čuvene pruge ponovo tu.

Njemački proizvođač sportske opreme Adidas je ovog puta potpuno promijenio dizajn i vratio se provjerenoj opciji koja će usrećiti sve koji vole tim iz Torina.

Sponzor na dresu ostaje isti. To je kompanija Jeep, ali i logo će imati mali dodatak jer će ispod glavnog loga biti još dodatni logo 4XE.

Jeep će na taj način promovisati svoj hibridni automobil, no dodatni logo ne bi trebao smetati ovom zaista prekrasnom dresu.

Adidas je ovog puta išao na sigurno. Nema dileme da će obradovati navijače Juventusa koji su dugo tražili povratak dresa koji oslikava identitet kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus ove sezone po svemu sudeći ostaje bez titule prvaka Italije. Tim pod vodstvom Andree Pirla ne blista i najavljene su određene promjene u ekipi tokom ljeta.

Ono što je sigurno je da neki od fudbalera neće dočekati da obuku ovaj dres u novoj sezoni jer se uveliko govori o njihovom odlasku, ali mogli bi do kraja ove sezone zaigrati u njima jer bi se već u maju dres trebao pojaviti u javnosti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asam85
Napokon Juventus kojeg pamtim, bar sa dresovima, još da oživi Lipijeva ekipa Viali, Ravaneli, Del Piero, Baggio, Dešamp itd.
6 0
Lilica
E ovo je dres. Jako, jako lijepo
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi