Cuadrado se oglasio i otkrio sjajne vijesti: Rugani i Matuidi su sve bolje

Konačno lijepe vijesti

Cuadrado se oglasio i otkrio sjajne vijesti: Rugani i Matuidi su sve bolje

Kolumbijski krilni fudbaler Juan Cuadrado oglasio se iz karantina i za ESPN otkrio vrlo lijepe vijesti.

On i ostali fudbaleri Stare dame, osim Miralema Pjanića, Samija Khedire i Gonzala Higuaina, nalaze se još uvijek u karantinu i to nakon što je kod Danielea Ruganija i Blaisea Matuidija otkriven COVID-19.

Cuadrado poručuje kako su u Staroj dami svi mirni jer se zaraženi dvojac osjeća sve bolje i stvari se popravljaju.

"Svi smo mirni jer su naši saigrači Rugani i Matuidi mnogo bolje, a mi poštujemo i slijedimo upute Vlade. Ne želim da ljudi ovu situaciju shvataju olako. U Italiji je vrlo teško".

Cuadrado je također dodao da njegova Kolumbija mora poduzeti sve potrebne mjere kako bi bilo što manje slučajeva nego u Italiji.

Priznao je da je u proteklom periodu razmišljao da se vrati u rodnu Kolumbiju, ali je na kraju ipak potpisao novi ugovor s Juventusom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Razmišljao sam o povratku u Indenpendiente de Medellin. Ali, možda će se to dogoditi nekada kasnije".

Cuadrado je jedan od najstandardnijih fudbalera Juvea jer je ove sezone upisao 32 utakmice, postigao dva gola i dodao četiri asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi