Juventus pravi čistku, prekrižena su četiri zvučna imena

Objavljena imena

Juventus pravi čistku, prekrižena su četiri zvučna imena

A. Čaušević

Juventus se nalazi u najvećoj rezultatskoj krizi u posljednjih desetak godina.

Iako još uvijek nije odigrano ni pola sezone u Seriji A, Stara dama je daleko od osvajanja Scudetta, a upitan je i kvalitet igračkog kadra s kojim raspolaže Massimiliano Allegri.

Corriere Della Sera je u subotu objavio listu igrača na koje se više ne računa i koji se praktično nalaze na transfer listi.

Cilj je njihovom prodajom rasteretiti budžet i skupiti novac kako bi se moglo uložiti u igrače koji bi trebali donijeti kvalitet.

Otpisani su Dejan Kulusevski, Adrien Rabiot, Aaron Ramsey i Arthur Melo. Igrači koji se baš i ne uklapaju u Allegrijev sistem.

Ramsey i Arhtur praktično ne igraju, dok Rabiot dobija priliku i to prvenstveno zbog slabije konkurencije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I Kulusevski koji je plaćen čak 35 miliona eura nije opravdao uloženo i počeo je igrati zahvaljujući povredi Federica Chiese.

Juventus za prvim mjestom kasni 12 bodova te se i plasman u Ligu prvaka na kraju sezone može smatrati uspjehom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Kulusevski je igracina, da ode kod Pepa bio bi bolji od Mahreza.
3 1
irnes4
Novog golmana isto dovesti ,na klupu bonucija i kjelinija, de siljo na transfer listu uz njega istu bentakur ,kaio jorge , morata i dibalaa Dibala platu najvecu prima ,a nikako da opravda novac A i trener novi bi dobrodosao ,alegrijeva talijanska igrs ne donosi dobro ,samo dobrana odbrana odbrana moze sa murinjom pod ruku komotno Cekamo Zidana ili nekog švabu da na kraju tekme imamo barem 7-8 udaraca u okvir ,a ne 1 ?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi