Krivac što je Parma zabila gol: Cristiano Ronaldo štitio svoje lice dok je bio u živom zidu

Portugalac na meti kritika

Krivac što je Parma zabila gol: Cristiano Ronaldo štitio svoje lice dok je bio u živom zidu

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa igraju trenutno na svom terenu protiv Parme utakmicu 32. kola Serije A.

Juventus se ove sezone ne nalazi baš u najboljoj formi zbog čega će gotovo sigurno nakon devet godina dominacije ostati bez Scudetta.

Međutim, Staroj dami je čak upitno da li će se plasirati u Ligu prvaka jer ih do kraja sezone očekuje grčevita borba za mjesto koje vodi u ovo takmičenje.

Juventus ni večeras nije otvorio utakmicu baš najbolje. Parma je došla u Torino da se nadigrava jer su im bodovi itekako potrebni u borbi za opstanak.

Gosti su u 25. minuti uspjeli da povedu sa 1:0. Brugman je postigao prelijep pogodak iz slobodnog udarca, ali sve oči su bile uprte u Cristiana Ronalda nakon toga.

Naime, mnogi smatraju da je Ronaldo krivac za gol jer je spustio glavu da ga ne udari lopta, a ona je na kraju završila u mreži Buffona.

Ronaldu ovo nije prvi put ove sezone da griješi u živom zidu. To je Juventus koštalo ispadanja iz Lige prvaka kada je Ronaldo protiv Porta također napravio grešku kod slobodnog udarca nakon čega je protivnik zabio pogodak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, sada je navijačima Juventusa itekako zasmetalo što je Ronaldo tako štitio svoje lice i uopšte nije vidio gdje ide lopta.

[twitter]https://twitter.com/LeoPeak10/status/1384949446010712064[/twitter]

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alen23
Nisu im dali super ligu ali daju namjestate utakmice imama dojavu iz Italije 1:1 kraj igre uplatio sam naravno samo X a ne rezultat konacan
1 7
K78
Sta ima dojava... hahahahahahaha... pa nije to Pofalicki-Vratnik pa da ti imas dojavu... to je seria A..... oni i kad namjeste to zna par ljudi a ne ti u Bosni da znas rezultat..... e moj prijatelju kad bi se tako znalo, svi bi bili bogati...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi