Strpljenju dolazi kraj: Rukovodstvu Juventusa stigla nova opomena u vidu snažne poruke

Konflikt koji traje godinama

Strpljenju dolazi kraj: Rukovodstvu Juventusa stigla nova opomena u vidu snažne poruke

A. Čaušević

Juventus je užasno ušao u novu sezonu Serije A. Osvojen bod iz tri utakmice je svekako učinak nedostojana najtrofejnijeg italijanskog kluba.

Minulog vikenda upisan je poraz od Napolija rezultatom 2:1 uz još jednu blijedu partiju i podređeni položaj većim dijelom meča.

Nakon poraza na stadionu Diego Armando Maradona i strpljenju navijača Juventusa je došao kraj. Na Allianz stadionu su izvisili novu parolu.

"Sezona je bitka. Ko će podržati dres? Draga upravo, bez navijača, strasti i odsutnog organizovanog navijanja, taj spektakl je nepristojan. Mi smo Juventus", poručili iz Curve sud.

Na Juventusovom stadionu već godinama nema organizovanog navijanja što se najbolje odrazi i na slabe partije te izostanak dominacije u domaćim susretima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CTvWEvJKm65/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Serie A:

Predsjednik Andrea Agnelli je ušao u otvoreni rad sa Curvom sud kako bi okončao kriminalne radnje na tribini. Iako je istrajao u svom na kraju je uspio spektakl na tribinama pretvoriti u pozorišnu atmosferu.

Juventus će prvu pobjedu u sezoni tražiti gostovanjem Malmeu u Ligi prvaka. Max Allegri neće moći računati na Federica Chiesu, dok su se u tim vratili igrači iz Južne Amerike, ne računajući suspendovanog Juana Cuadrada.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Al si preveo Čauševiću, svaka ti čast. Kao kad Baka Slišković govori engleski...
2 0
Asam85
Kriminalac vodi bitku protiv kriminala, kao što se kod nas bore protiv korupcije oni koji se njome najviše bave.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi