Pjanić sasvim iskreno: Sa Koemanom više nisam mogao
Foto - Besiktas FC

Bh. veznjak potpisao za Bešiktaš

Pjanić sasvim iskreno: Sa Koemanom više nisam mogao

M. Šljivak

Miralem Pjanić postao je novi član turskog velikana Bešiktaša.

Bh. veznjak je odlučio da napusti Barcelonu nakon samo godinu dana u klubu jer sa trenerom Ronaldom Koemanom više nije mogao sarađivati.

Nizozemac mu nije davao previše šanse za igru. Pjanić nije želio da još jednu sezonu provede na tribinama i odlučio se na odlazak.

U razgovoru za Tuttosport Pjanić je istakao kako je silno želio u Juventus, ali da je zadovoljan i transferom u Bešiktaš.

"Postojali su kontakti sa Juventusom, ali ovakvi transferi nikad nisu laki. Volio bih da sam se vratio jer volim Juventus i volim raditi sa Allegrijem. Blizak sam sa navijačima i imam odlične odnose sa predsjednikom Agnellijem", rekao je Pjanić za Tuttosport i dodao je:

Oglasi

"Bešiktaš me silno želio u finišu prelaznim roka. U Barceloni sa Koemanom više nisam mogao ostati. Nisam želio izgubiti još godinu dana. Želio sam igrati, a Bešiktaš je turski šampion i igra Ligu prvaka", rekao je Pjanić.

Bh. fudbaler je po odlasku iz Barcelone uputio žestoke kritike na račun Ronalda Koemana.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ovaj mu nije ostao dužan. Nizozemac tvrdi da je bh. fudbaler pokazivao slabiji kvalitet od konkurenata za tim i da zbog toga nije mogao naći mjesto u ekipi.

Pjanić je za Barcelonu nastupio u samo 30 utakmica, a većinom je šansu dobijao sa klupe.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...zar ne prenosi SK Tursku ligu?...evo bas gledam raspored i nema ove utakmice danas,a mislio sam gledati debi Pjanketa...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti