10

Komentari (10)

Albinm1994
Panic je bolji nego I jedan veznjak sto igra u barseloni onaj ruzni konj samo gura svoje holandjane nabijam ga na k.... Davno je trebao dobiti otkaz najgori trener misli da je neko I nesta nema pojma decko mire bjezi iz barse dok nisi ostario nemora biti juve samo bjezi inter nebi bio los !!
Halland
Juventusu ne treba Pjanic,nema smisla da ga dovode…Pjanic vise nije igrac koji ce previt prevagu,budimo realni on je igrac za klubove tipa Rome,Arsenala itd
King_Kenny
...15 vijesti dnevno o Pjanicu,da hoce vise zavrsiti prelazni rok da odmorim malo mozak,poceo sam sanjati Pjanica.
E.Car
I treba da ga sanjas!!!! A o čemu bi volio da ti pišu???? O tome kako je Zvezda razbila Cluj ili šta je razlog Dinamovog debakla u Moldaviji???? To me ne interesuje a mislim ni većinu na ovom portalu!!!!
King_Kenny
@E.Car ...gdje sam ja spomenuo Dinamo i Zvezdu???...ovo je sportski portal,ima milion stvari iz historije sporta o kojima se moze pisati,napraviti neku kolumnu o historijatu europskih liga,svjetskim sampionima u boksu,razvoju NBA lige i slicno...najlakse je izmisljati nekakve transfere i po 10 puta dnevno mijenjati pricu,hoce preci,nece preci,zavrsen transfer,nista od transfera...neka zaposle pismenog novinara koji ce znati sastaviti neki normalan clanak i tekst.
E.Car
Pa kada bi takav novinar radio u ovoj redakciji onda bi mi plaćali da čitamo ovaj portal.
WOLF20
Zasto ne pisete o Petevu i kakve je pozive uputio?? Jel to ne smijete od Vice??
kostro
Ima li dana bez Pjanica i juventusa,dajte nesta novo cccc
Zaccheroni
Pjanic nece u juve! Prekinite suplju vise
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti