Juventus pobijedio Bayern u borbi za 15-godišnjaka iz Češke

Čudo od djeteta u Torinu

Juventus pobijedio Bayern u borbi za 15-godišnjaka iz Češke

Italijanski mediji donose vijest da će Juventus uskoro potpisati ugovor sa mladim fudbalerom iz Češke Nicolasom Pennerom.

Ovaj dječak ima samo 15 godina i već nekoliko mjeseci trenira sa klubom iz Torina, a čelnici Juventusa su mu odlučili ponuditi višegodišnji ugovor.

Zanimljivo, Penner je dugo bio na meti Bayerna i Borussije Dortmund koji su mu slali ponude, ali se za Juventus odlučio na nagovor sunarodnjaka Pavela Nedveda, nekada proslavljenog fudbalera Juventusa a danas člana Izvršnog odbora kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nicolas Penner igra na poziciji veznog igrača i mnogi ga smatraju jednim od najtalentovanijih fudbalera u Evropi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi