Juventus potvrdio Pjacin transfer i poželio mu sreću

Hrvat u Fiorentini

Juventus potvrdio Pjacin transfer i poželio mu sreću · Zvanično

E. Škorić

Italijanski prvak Juventus danas je saopštio kako će Marko Pjaca karijeru nastaviti u Fiorentini-

Kao što je već odranije poznato, Pjaca odlazi u Fiorentinu na posudbu. Iako su ga tražili mnogi timovi, 23-godišnjak se odlučio za Viole.

Za njegovu jednogodišnju posudbu Fiorentina će platiti dva miliona eura, a ima pravo otkupa ugovora za 20 miliona na kraju sezone.

Bivši igrač Dinama je u Juventusu od ljeta 2016. godine, a s Hrvatskom je igrao finale Svjetskog prvenstav u Rusiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U prvoj sezoni u Torinu pokazao je talent, odigrao 20 mečeva i postigao jedan gol i to u Ligi prvaka protiv Porta, a prije Stare dame je nosio dres Schalkea.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi