Priča ima sretan kraj: Pjanić pred potpisom, dobit će puno bolje uslove

Juventus će ubrzo da ozvaniči njegov ostanak

Priča ima sretan kraj: Pjanić pred potpisom, dobit će puno bolje uslove

E. Škorić

Miralem Pjanić je na ivici potpisivanja novog ugovora s Juventusom, javlja Gazzetta dello Sport.

Pjanić se nalazio na radaru brojnih velikana kao što su Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Manchester City i PSG, ali Juve je odlučan da ga zadrži u svojim redovima, dok je Pjanić također nedavno kazao da sebe još godinama vidi u crno-bijelom dresu.

Dolazak Cristiana Ronalda iz Reala dodatan je motiv Pjaniću da ostane u Torinu, a italijanska Gazzetta dello Sport javlja da je bh. reprezentativac prihvatio novi ugovor i doslovno ga dani dijele od potpisa istog.

Pjanić je sretan životom u Italiji, Juve smatra da je idealan za njihov vezni red i niko ne pomišlja na scenarij u kojem bi naš as otišao u neki drugi klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trenutno zarađuje 4.5 miliona eura po sezoni, a navodno je sada postignut dogovor o povećanju primanja na šest miliona eura po sezoni, čime će postati treći najplaćeniji igrač Juventusa nakon Cristiana Ronalda i Paula Dybale.

Iako detalji još nisu objavljeni niti je vijest zvanična, sporazum je postignut i 28-godišnjak će ubrzo staviti paraf na ugovor sa najtrofejnijim klubom u Italiji, s kojim će pokušati da osvoji novi Scudetto, mada je jasno da je dolazak Ronalda povećao ambicije u Torinu i svi razmišljaju o trofeju Lige prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Romario 77
Bravo Mire ! Gdje ces iz Juventusa extra ekipa tu si se dokazao.
11 1
Turkovic083
Bravo Miraleme
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi