13

Komentari (13)

Mig_Mig
Divim se pravniku koji ovo dokaze.
struja
Tako bi trebali svi koji velicaju r.zlocine,druga li...
elvir_86
@struja to se u nas NEPIKA veličanje zlocina i slicno , dok je ovakvo stanje u drzavi .
Žalosno . ALI ISTINITO !
Zulfikar
Mafijaski klub vazda bio i ostao. Liferujte to u Seriju D.
Dzematlija
A Manchester City i PSG smiju sta hoce. Pa i veliki Bayern je prije nekoliko godina optuzen za utaju poreza, pa je Hoeness krivicu preuzeo na sebe, pa Bayern nije izbacen u drugu ligu, a zakon rigorozniji nego u Italiji gdje te i taksista mulja, a kamoli fudbalski klubovi.
salt_city
nije bayern imao veze s tim nit su iste situacije, hoenes na licnu zaradu i platu nije platio porez, covjek prizno i odlezao u zatvoru.. mijesas babe i zabe.. ovdje je u pitanju korist u ime juventusa zato im i prijeti izbacivanje..
Dzematlija
A ok, mislio sam da je u korist Bayerna, pa da je preuzeo krivicu kao da je u licnu korist. Mada ne mozemo ni znati kako je tacno bilo. Ali uporediti ovu situaciju sa jednim PSG-om i Man City je fer. Oni nikakve sankcije ne snose, a muljaju najvise.
salt_city
slazem se, nema sanse da je psg poslovao cisto a igraci im imaju nerealno visoke plate, i man city isto tako..
user1616618433
Ovo što im se stavlja na teret je nemoguće dokazati i ovo kažem kao dugogodišnji navijač Intera. Najviše se govori o razmjeni Pjanić/Arthur gdje su Juventus i Barcelona obavili razmjenu tj. kupovinu za procijenivši igrače totalno na totalno nerealne vrijednosti, kako bi mogli ispeglati knjige i trošiti novac. Naravno da Pjenić i Arthur ne vrijede 50-60 miliona ili koliko je već bilo, ali vrijednost igrača je subjektivna stvar. Da li jedan Harry Maguire vrijedi 90 miliona... naravno da ne, ne vrijedi ni 30, ali vrijedio je Manchesteru i toliko su ga platili... Tako da od ove priče nema ništa, a realno i ne treba da bude.
denimen9
Znao sam ja da je nemoguce osvojiti 9 Serie A zaredom bez lopovluka. Calciopoli su rijesili tako sto su prvo bjezali, pa odugovlacili i na kraju se izvukli jer je zastario slucaj. Svaka cast Bonnuciu i Chieliniju ali ostatak ekipe i jeste za Serie B
nedyim_SA1946
Juve treba biti u SERIE B
davide.azzurri
FKS treba igrati u kontonalnoj zajedno sa Borcem.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti