Juventus pravi mjesto za Ramseyja i Pogbu: Pjanić i Khedira mogu ići!
Tuttosport je jutros objavio da su u Juventusu spremni da Pjanića uključe u transfer Paula Pogbe ukoliko Manchester United pristane na ljeto prodati francuskog veznjaka.

Promjene u Torinu

Juventus pravi mjesto za Ramseyja i Pogbu: Pjanić i Khedira mogu ići!

Endin Čaušević

U Italiji se sve više piše o tome da će Juventus napraviti na kraju sezone nekoliko promjena u igračkom kadru, te da će Miralem Pjanić biti među fudbalerima koji će napustiti klub iz Torina.

Tuttosport objavio je jutros da će Juventus na ljeto pokušati u svoje redove dovesti Aarona Ramseyja i Paula Pogbu, te da će im osloboditi mjesto prodajom određenih igrača. Ramsey je navodno već dogovorio sve s Juventusom gdje dolazi kao slobodan igrač iz Arsenala, dok će Pogba biti malo teži zadatak.

Italijanski mediji prenose da su u Juventusu spremi da prodaju nekoliko igrača, a to se posebno odnosi na vezni red. Kako piše Tuttosport na izlaznim vratima Stare dame na kraju sezone vjerovatno će biti Sami Khedira i Miralem Pjanić čime bi se oslobodilo mjesto za Ramseyja i Pogbu.

Pjanić se već nalazi na meti nekoliko evropskih klubova, a navodno nije isključeno da bude dio transfera Paula Pogbe. Juventus je spreman da ponudi Manchester Unitedu Pjanića uz novac, te smatraju da bi tako svi bili da dobitku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. reprezentativac u Juve je stigao na ljeto 2016. godine za 32 miliona eura, a tek nedavno je potpisao novi ugovor do 2023. godine. Pored Uniteda interes za našeg veznjaka pokazao je i PSG, a već odavno se povezuje s Barcelonom i Real Madridom.

Juventus navodno već odredio cijenu za Pjanića i Khediru

Sky Sports navodi kako Stara dama za bh. fudbalera traži cifru od 70 miliona eura, dok su Khediru spremni prodati za 20 miliona. Pjanić je ove sezone nastupio u 23 utakmice, a postogao je tri gola uz dvije asistencije. Pored Ramseyja i Pogbe s Juventusom se povezuje i veznjak Real Madrida, Isco, koji nije zadovoljan minutažom u kraljevskom klubu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

burek_sa_mesom
Iduća stanica Pjanketa je ukrajinska liga.
6 56
DamirT
Cuj prave mjesto za Ramseya,taj samo moze Pjanicu kopacke cistit
39 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi