Juventus pred završetkom još jednog velikog posla
Foto - EPA

Milik pristao na uslove

Juventus pred završetkom još jednog velikog posla

M. Šljivak

Torinski Juventus je navodno jako blizu završetka još jednog transfera ovog ljeta.

Nakon što su uspjeli angažovati Arthura Mela iz Barcelone, kojeg su dobili u razmjeni za Miralema Pjanića, Juve je jako blizu dovođenja poljskog napadača Arkadiusza Milika.

Italijanski mediji tvrde da je Milik pristao na transfer u Juventus. Već je dogovorio i sve uslove, a za sada se Napoli još uvijek opire i traže 40 miliona eura za ovog napadača.

Milikov ugovor s Napolijem ističe narednog ljeta. Ovo im je posljednja prilika za prodaju 26-godišnjeg napadača, a pored Juventusa za njega ozbiljan interes pokazuje i Tottenham.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, želja poljskog napadača je prelazak u redove Stare dame i to bi se sasvim sigurno moglo vrlo lako desiti.

Milik je prethodne četiri godine nosio dres Napolija. Stigao je iz Ajaxa za 32 miliona eura, a ove sezone je zabio 13 golova u 27 odigranih utakmica.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Prekjuče pišete sve gotovo sa Atletikom. Cccc haj nek vam bude.
2 0
Asam85
Maler sa povredama, nisam siguran samo iz tog razloga da je dobar potez.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi