Mbappe driblingom "uništio" odbranu Juventusa, a onda zabio golčinu

PSG vodi u Torinu

Mbappe driblingom "uništio" odbranu Juventusa, a onda zabio golčinu

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a igraju trenutno na gostovanju protiv Juventusa meč šestog kola Lige prvaka.

Parižani su već ranije osigurali plasman u nokaut fazu Lige prvaka, ali jasno je da žele večeras u Torinu da osvoje sva tri boda kako bi osigurali prvo mjesto u grupi.

PSG je fantastično otvorio meč je u 13. minuti gosti su "zaledili" navijače Juventusa kada su poveli sa 1:0.

Igrači PSG-a ukrali su loptu na sredini terena, Messi ju je proslijedio za Mbappea koji je magijom "uspavao" defanzivce Juventusa, a zatim je sjajno pogodio za vodstvo gostiju od 1:0.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sjajan prodor i pogodak Mbappea pogledajte OVDJE.

Juventus večeras ne smije kiksati jer mu prijeti ispadanje iz Evrope ukoliko izgubi od PSG-a, a Maccabi ostane neporažen protiv Benfice jer će izraelski klub u tom slučaju u nokaut fazu Evropske lige.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
1-1
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi