Derbi se igra: Juventus otputovao za Milano
Foto - EPA

Veliki derbi

Derbi se igra: Juventus otputovao za Milano

M. Šljivak

Igrači Juventusa otputovali su za Milano gdje će večeras odigrati derbi meč 16. kola Serije A protiv AC Milana.

Torinski velikan imao je velikih problema sa koronavirusom u timu. Pozitivni na testiranju su bili Alex Sandero i Juan Cuadrado i oni su izolovani od ostatka ekipe.

Juventus je prvobitno trebao jučer otputovati za Milano. Ipak, odlučili su da obave još jedno testiranje, a zdravstvene strukture su zaprijetile da bi moglo biti zabrane putovanja ako se pojavi još neki pozitivan slučaj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Srećom, to se nije desilo. Ekipa Juventusa je prije nekoliko minuta krenula za Milano i veliki derbi će se večeras ipak odigrati.

Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč. Juve je blagi favorit, a svoju opkladu možete OSTAVITI OVDJE.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin29
Sarajevo sampion
2 8
AmarSahi
Eto nisu kao Napoli pa da ne dolaze na tekmu, a Napoli je imao isti broj zaraženih kao i Juve.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti