Pojavila se fotografija koja najbolje dokazuje da je Juventus pokraden na skandalozan način

Nevjerovatna greška sudija i VAR-a

Pojavila se fotografija koja najbolje dokazuje da je Juventus pokraden na skandalozan način

E. Čaušević

Juventus je sinoć remizirao na svom terenu protiv Salernitane (2:2), ali utakmicu je obilježio skandal koji se desio u sudijskoj nadoknadi.

Salernitana je pružila odličan otpor sinoć u Torinu i iznenadila je sve svojom igrom u prvom poluvremenu kada je imala vodstvo od 2:0.

Gosti su poveli u 18. minuti golom Candreve, a u petoj minuti nadoknade prvog poluvremena Piatek je s bijele tačke udvostručio prednost gostiju iz Salerna.

Međutim, Juve je u nastavku uspio da dođe do remija. Prvo je Bremer smanjio na 1:2 u 51. minuti, a onda je Leonardo Bonucci u 92. minuti pogodio za 2:2 nakon što je prvo promašio penal i potom je uspio odbijenu loptu zabiti u gol.

No, tu je drama na Allianz stadionu tek počela. Samo dvije minute kasnije Juventus je došao do 3:2. Nakon kornera najviši u kaznenom prostoru Salernitane bio je Milik koji zabija gol za 3:2 i činilo se tada pobjedu Juventusa.

Ipak, tada su na scenu stupile sudije. Glavni sudija Marcenaro dobio je poziv iz VAR sobe da pogleda ovaj pogodak iako ništa nije bilo sporno.

Oglasi

No, sudija je nakon što je pogledao snimak poništio gol Juventusa jer je smatrao da je Bonucci smetao golmanu gostiju, a pritom je bio u ofsajdu što je zaista bila pogrešna odluka.

Bonucci nije mogao da utiče na reakciju golmana, ali da stvar bude skandaloznija uopšte nije ni bio u ofsajdu.

[twitter]https://twitter.com/MHBALAGHI/status/1569172719911985152[/twitter]

VAR je napravio nestvarnu grešku jer nije stavio liniju za ofsajd kako je trebalo jer su totalno zaboravili na igrača koji je bio blizu korner zastavice, a pojavila se i fotografija iz drugog ugla koja to najbolje pokazuje.

Opis nije dostupan.

On je bio najbliži golmanu Salernitane i zaista je nevjerovatno da niko u VAR sobi nije ni obratio pažnju na njega, te da su u konačnici Juventusu poništili zaista čist pogodak zbog čega je opravdana bijesna reakcija klupe Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

VAR je sve više uništava onu pravu draž fudbala i koliko god da pomaže u nekim odlukama sudija zaista je nevjerovatno da se prave ovakve greške na takvom nivou kao što je Serija A.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Labood19
Sad znaju kako je njihovim protivnicima godinama..
9 2
zak84
Milanski lobi nastsvlja.....
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi