Ljetna revolucija Juventusa: Spisak Allegrijevih želja od 13 imena izgleda nestvarno

Sve same zvijezde

Ljetna revolucija Juventusa: Spisak Allegrijevih želja od 13 imena izgleda nestvarno

E. Ganibegović

Za Juventus ovo je nova neuspješna sezona.

Stara dama u januaru je poražena u finalu italijanskog Superkupa od Intera, ispali su ove sedmice od Villarreala u osmini finala Lige prvaka, u Seriji A realan domet je 4. pozicija i nastup u Ligi prvaka, dok još imaju šansu da poprave stvari u Kupu Italije gdje su u polufinalu s Fiorentinom.

Italijanski mediji prenose da na ljeto slijedi revolucija u Juventusu, barem kada su u pitanju igrači, a Corriere dello Sport objavio je i spisao od 13 imena koje bi Massimiliano Allegri rado vidio na Allianz stadionu u Torinu.

Na spisku se nelaze:

Owen Wijndal (AZ Alkmaar), Antonio Rudiger (Chelsea), Gleison Bremer (Torino), Emerson Palmieri (Chelsea), Marcos Alonso (Chelsea), Destiny Udogie (Verona/Udinese), Jorginho (Chelsea), Frenkie de Jong (Barcelona), Paul Pogba (Manchester United), Renato Sanches (Lille), Youri Tielemans (Leicester), Ryan Gravenberch (Ajax) i Giacomo Raspadori (Sassuolo).

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navijači Juventusa kao najrealnije opcije možda mogu očekivati Paula Pogbu koji prema navodima engleskih medija nema ništa protiv povratka u Juventus iz Manchester Uniteda gdje mu baš i ne cvjetaju ruže.

Također, dok se čeka dolazak novih vlasnika iznad Stamford Bridgea je dosta upitnika, pa bi iz Chelseaja spomenuta četvorica fudbalera lako mogli dignuti sidro i zaputiti se na potpis ugovora u Torino.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hotonjskimaher
Od ovih nabrojanih mogu uzet ovog iz alkmara,verone i tilemansa mada sumnjam . Niko nece u propali Juventus .
4 6
irnes4
S ovog spiska za juventusa mi je samo bremer i raspadori ,gotivim i pogbu ,ali imam jedno pravilo svoje 2x nikad ne idi u isti klub ili se ne vracaj
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti