Totalni raskol u Juventusu: Allegri odbrusio odmetniku: "Od svih ti postavljaš takav zahtjev?"

Svađa na treningu

Totalni raskol u Juventusu: Allegri odbrusio odmetniku: "Od svih ti postavljaš takav zahtjev?"

Admin Čaušević

Juventus je prije nekoliko dana doživio novi šamar u Ligi prvaka i to od Villarreala koji je nakon Porta i Lyona završio Bianconere u četvrtfinalu. 

Juventus već decenijama žudi za osvajanjem Lige prvaka pa će za Staru damu "ušati trofej" i dalje ostati nedosanjani san.

Bianconerima je preostala borba za Kup Italije gdje su u polufinalu, dok za Scudetto imaju minimalne šanse pošto su Milan, Inter i Napoli ispred na tabeli.

Nakon ispadanja od Villarreala atmosfera u ekipi sasvim očekivano nije baš najbolja, a situacija je eskalirala na jednom od posljednjih treninga.

Prema tvrdanjama Gazzette dello Sport Juan Cuadrado i Paulo Dybala su od trenera Massimilliana Allegrija da malo ublaži treninge.

To je razljutilo Allegrija koji je žestoko odbrusio Dybali: "Od svih igrača, Paoulo, ti postavljaš takav zahtjev?", Allegrijeve su riječi koje je prenijela Gazzetta.

Dybala prolazi kroz jako težak period. Ugovor s Juventusom mu ističe na kraju sezone i dojam je da niti jedna strana nema interes da se saradnja nastavi.

Pregovori oko eventualnog potpisa će biti obavljeni sljedeće sedmice, a iz Juventusa su Argentincu i njegovom menadžeru jasno poručili da će se igrati po pravilima kakve odredi višestruki prvak Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ofanzivac je i ove sezone bio povrijeđen u krucijalnom dijelu sezone. Kada je raspored zgusnut i kada se igraju najvažnije i najteže utakmice Dybala je uvijek van forme ili van terena pa i ne čudi zašto su u Juventusu ohladili po pitanju produžetka saradnje.

Susret protiv Villarreala je pokazao kako Bianconerima treba totalni remont tokom ljetnog prijelaznog roka jer dovođenje Dušana Vlahovića gubi na težini ukoliko vezni red nije na nivou.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1614932756
Stigla je karma kriminalni klub
3 5
Sve sto vise vrijeme odmice, sve je veca mogucnost da Milan osvoji skudeto, danas cete gledati novo prosipanje bodova Intera protiv Fiorentine, mislim da je Fiorentina kadra da makar uzme jedan bod Interu. Sudije su pomogle Interu protiv Torina, nadam se da danas nece moci.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi