Revolucija u Juventusu!
Foto - EPA

Velike promjene u ekipi iz Torina

Revolucija u Juventusu!

M. Šljivak

Torinski Juventus nema namjeru da ponovo gleda u leđa velikim rivalima.

Nakon decenije dominacije Juventus je prošle godine izgubio titulu prvaka od Intera, a ove sezone su Bianconeri ostali bez ijednog trofeja.

To je navelo rukovodstvo kluba da za narednu sezonu napravi određene promjene. Dosta je odlazaka iz kluba, pa tako u crno-bijelom dresu nećemo više gledati Paula Dybalu, Giorgija Chiellinija, Federica Bernardeschija...

Ipak, rukovodstvo torinskog kluba pobrinut će se da dovede dostojne zamjene za igrače koji odlaze i koji će u narednom periodu otići.

Italijanski mediji pišu da je završen transfer Paula Pogbe, blizu potpisa su Ivan Perišić i Angel Di Maria, a stižu pojačanja i u defanzivnom dijelu ekipe.

Defanzivac Arsenala Gabriel Magalhaes također bi trebao stići u Juventus. Pregovori s Topnicima oko transfera ovog fudbalera traju i uskoro bi posao mogao biti završen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Gabriela još jedan brazilski defanzivac je u pregovorima sa Starom damom. To je lijevi bek Atletico Madrida Renan Lodi koji je odavno velika želja Juventusa.

Torinski velikan pokušat će da završi i njegov transfer, a tokom ljeta će sigurno biti još promjena unutar kluba i očigledno je da ćemo gledati poprilično izmijenjen sastav Bianconera u narednoj sezoni.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Goran86
Skuplja se staro zeljezo
5 2
Mowzilla
Mozda dovesti malog Ahmedhodzica za sicu nego otpadak od Arsenala kao sto je Ramsey bio kiks, hm!?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi