Juventus u gradskom derbiju bez Mandžukića

Kadrovski problemi

Juventus u gradskom derbiju bez Mandžukića

Juventus u sutrašnjem gradskom derbiju protiv Torina neće imati na raspolaganju napadača Marija Mandžukića.

To je na današnjoj konferenciji za medije potvrdio i Juventusov trener Massimiliano Allegri, kazavši, između ostalog, da je hrvatski napadač ostao izvan momčadi zbog prehlade. 

"Mandžukić je bolestan, poslao sam ga kući. Bernardesci je imao problema s mišićem na jučerašnjem treningu, bit će u kadru, ali još ne znamo kakvo će biti stanje. Dybala nije još spreman da započne utakmicu, igrat će oko pola sata, a od sljedeće sedmice moći ćemo da računamo na Matuidija", kazao je Allegri, koji ima dilemu kada je u pitanju vezni red.

"Pjanić i Khedira će krenuti od prve minute, no još nisam odlučio ko će biti uz njih."

Juventus na tabeli trenutno ima bod manje u odnosu na vodeći Napoli, tako da je pobjeda imperativ.

"Torino s Mazzarijem još uvijek nije kod kuće primio gol, a nama trebaju bodovi kako bismo ostali u utrci s Napolijem. Moramo se fokusirati na prvenstvo i Kup, jer je do uzvrata Lige prvaka ostalo još puno vremena."

Potražite više informacija na temu Serie A:


Duel između Torina i Juventusa se igra sutra s početkom u 12:30 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti