Juventus dobija dva boda za zelenim stolom?

Čeka se odluka

Juventus dobija dva boda za zelenim stolom?

A. Čaušević

Juventus bi mogao dobiti neočekivani poklon od Disciplinske komisije FS Italije. 

Naime, Lazio je pod ozbiljnom istragom jer je prekršio protokol o koronavirusu koji se mora striktno poštovati.

Jučerašnje informacije su govorile da Rimljanima prijeti oduzimanje četiri boda, međutim kazna bi sada mogla biti drugačija.

Nebeskoplavi su protokol prekršili u utakmicama protiv Torina i Juventusa pa je jedna od opcija da se te utakmice registruju službenim rezulatom.

Lazio i Juventus su u Rimu odigrali 1:1, a eventualnom registrovanjem utakmice s 0:3, Stara dama bi tako za zelenim stolom dobila dodatna dva boda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sa eventualna dva boda Bianconeri bi se dodatno približili vodećim Interu i Milano te tako definitivno još više zakomplikovali borbu za Scudetto.

Inače, Juventus večeras igra prvi meč Lige prvaka na gostovanju kod Porta. ajbolje kvote nudi Mozzart, a svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jassony
Pa smetljari i ne znaju drugacije uzeti titulu
3 7
Saray
Tako će opet naštimati Juventusu titulu
7 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi