Juventus želi Pogbu, Stara dama Unitedu nudi tri zvučna imena

Francuz velika želja Bianconera

Juventus želi Pogbu, Stara dama Unitedu nudi tri zvučna imena

A. Čaušević

Juventus u planu ima totalnu revoluciju veznog reda u narednom prijelaznom roku.

Dok se uveliko pregovora sa Barcelonom i odlaskom Miralema Pjanića na Nou Camp istovremeno u Juventusu nastoje da ubije Manchester United i Paula Pogbu.

Francuski veznjak je velika želja Stare dame, a u torinskom klubu su svjesni da prvobitna ponuda od 70 miliona eura neće zadovoljiti ukuse Crvenih đavola.

Tuttusport navodi kako su Bianconeri spremni žrtvovati čak trojicu fudbalera za povratak Pogbe koji je Torino napustio prije četiri godine u transferu većem od 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prvo ime je Douglas Costa koji se nalazi na radaru Manchester Cityja i PSG-a, zatim Adrien Rabiot, francuski veznjak svakako insistira na odlasku u Premiership te Federico Bernardeschi koji ne bi imao ništa protiv transfera na Old Trafford.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici je svjestan da će naredni prijelazni rok obilježiti veliki broj razmjena fudbalera i čini se da uveliko priprema teren za takav scenarij.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Pogba je Panj od igraca,ubjedljivo najprecjenjeniji igrac svih vremena.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi