Rabiot nakon kritika poslao zanimljivu poruku svima

Vraća se Italiju

Rabiot nakon kritika poslao zanimljivu poruku svima

Esmer Oštraković

Danas će se ekipi Juventusa konačno pridružiti i Francuz, Adrien Rabiot.

On je odlučio da na društvenim mrežama odgovori na sve kritike koje su u posljednjih nekoliko dana bile upućene prema njemu.

"Kada shvatite da vam je posljednji dan.... napadnite", napisao je Rabito na društvenim mrežama, te tako poslao poruku javnosti.

On je bio meta kritika jer je odbio da se vrati u Juventus, a očekivalo se da neće doći dok ne bude poznat datum nastavka lige.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rabiot bi navodno na kraju sezone trebao napustiti Italiju, a njegova nova destinacija bi mogla biti Engleska gdje postoji nekoliko klubova koji su zainteresirani za njegove usluge.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi