Juventusu poklonjen bod protiv Chieva u Torinu

Stara dama osvojila prvi bod

Juventusu poklonjen bod protiv Chieva u Torinu

E. Škorić

Juventus je u trećem kolu italijanske Serije A remizirao s Chievom (1:1) u Torinu.

Aktuelni prvak Italije igra katastrofalno na početku nove sezone i nakon tri kola ima samo jedan bod na svom kontu, što je zaista poražavajuća činjenica. 

Stara dama izgleda bezopasno nakon određenih promjena u igračkom kadru ovog ljeta. Uostalom, i današnji bod protiv Chieva bio je poklon, pošto je Cuadrado simulirao kada je dosuđen penal.

Dogodilo se to u 82. minuti, kada je Pablo Dybala pogodio za 1:1. Chievo je prethodno poveo već u petoj minuti golom Hetemaja.

Imao je Morata  dobru šansu za Juve u 10. minuti, ali je Bizzarri sjajno odbranio. U nastavku, prije spornog trenutka i gola s penala, domaći su prijetili preko Pogbe, te Hernanesa.

Kada se sve sabere i oduzme, Juventus nije ni sjena tima od prošle sezone, a Chievu je uskrećena treća pobjeda ove sezone. No, gosti iz Verone mogu da budu zadovoljni i sa jednim bodom na ovom teškom gostovanju.

Serija A, 3. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus - Chievo 1:1 (Dybala 82 - penal/ Hetemaj 5)



Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.