Kad hoće, hoće: Ronaldo pogađao glavom, nogom i rukom!

Sve može kod najboljeg na svijetu

Kad hoće, hoće: Ronaldo pogađao glavom, nogom i rukom!

Cristiano Ronaldo igra magičnu sezonu u Real Madridu i čini se da Portugalac nikada nije bio u boljoj formi. 

Od tri gola koja je Ronaldo postigao Athleticu, posebno je interesantan onaj treći postignut u samom finišu utakmice. Pepe je uputio jedan udarac koji je, čini se, trebao završiti van okvira gola a Ronaldo je sasvim slučajno laktom skrenuo loptu u mrežu.

Gostujući igrači su se bunili i sugerisali da je Ronaldo, zapravo, igrao rukom međutim sudija je ostao nijem na njihove prigovore. Ronaldu je upisan novi pogodak i hat-trick, Pepe je ničim izazvan došao do asistencije a Real do velikih 5:0.

Zanimljivo je da je Ronaldo u susretu protiv Bilbaa pogađao glavom za 1:0, nogom za 3:0 te rukom/laktom za konačnih 5:0. Kad hoće, hoće.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.