Kad Messi odluči riješiti utakmicu: Marcelo i Denayer nisu znali gdje im je glava, a gdje rep

Sjajan gol Lionela Messija

Kad Messi odluči riješiti utakmicu: Marcelo i Denayer nisu znali gdje im je glava, a gdje rep

Barcelona je večeras na svom Nou Campu razbila Lyon sa 5:1 u revanš meču 1/8 finala Lige prvaka (prvi duel je završen rezultatom 0:0) i prošla u četvrtfinale.

Još jednu sjajnu partiju je pružio Lionel Messi koji je i bio čovjek odluke. Postigao je dva gola i upisao dvije asistencije.

Kada je Lyon u 58. minuti smanjio na 2:1 činilo se da bi se situacija za Barcu mogla itekako zakomplikovati jer je u tom trenutku gostima nedostajao jedan gol za prolaz dalje.

Međutim, Lionel Messi je u 78. minuti postigao svoj drugi gol na susretu i povisio na 3:1. Već tada je bilo jasno da Lyon više nema šanse.

Messi je sam povukao loptu, sjajnim driblingom potpuno iz igre izbacio Denayera i Marcela i matira golmana Lyona.

Do kraja je još upisao dvije asistencije, onu za Piquea u 81. i za Dembelea u 87. minuti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi