Kad nostalgija "udari": Objava Sergeja Barbareza rastužila fanove na Instagramu

Penzionisao se prije 12 godina

Kad nostalgija "udari": Objava Sergeja Barbareza rastužila fanove na Instagramu

E. Čaušević

Sergej Barbarez je prije 12 godina odlučio završiti svoju igračku karijeru što je tada bilo iznenađenje za mnoge.

Mnogi su vjerovali da Barbarez može odigrati još barem jednu sezonu, ali legendarni Mostarac je odlučio da je vrijeme za penziju. Ovaj 48-godišnji bivši kapiten bh. reprezentacije ne pojavljuje se baš često u javnosti i očito je da uživa u penziji.

Barbarez se tek ponekad oglasi na Instagramu, a komentari na njegovim objavama su dokaz da je i dalje jedan od omiljenih igrača bh. navijača iako je karijeru završio još prije 12 godina.

Međutim, sinoć je svojom objavom na Instagramu pokazao da mu fudbal itekako nedostaje. Barbarez je objavio fotografiju s utakmice bh. reprezentacije uz pjesmu Tereze Kesovije "Moja posljednja i prva ljubavi" što je jasna poruka koliko mu fali fudbal.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Top Komentari

delalovic dursum
Legende poput Barbe se ne zaboravljaju... Hvala ti puno LEGENDO i uživaj u penziji
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti