Bajević i pomoćnici održali video sastanak, šta ih čeka u narednom periodu?

Cilj ostaje nepromijenjen

Bajević i pomoćnici održali video sastanak, šta ih čeka u narednom periodu?

A. Čaušević

Dušan Bajević i njegovi saradnici održali su novu video konferenciju, saopšteno je iz NFSBiH.

Razgovaralo se, između ostalog, i o širem spisku potencijalnih kandidata za A selekciju, kao i o nastupima tih igrača u klubovima i ligama koje su nastavile takmičenje.

Razmijenjene su informacije o aktuelnoj situaciji u svim ligama u kojima igraju naši reprezentativci, standardni i potencijalni, sa posebnim osvrtom na njihovu fizičku pripremu.

"Radimo sve što je u našoj moći kako bismo se spremili za te dvije utakmice baraža, kaže selektor Bajević, i nastavlja:

"Ne dozvoljavamo da nas ova situacija sa korona virusom uspava, već moji saradnici i ja analiziramo šta je najbolje za reprezentaciju i šta trebamo konkretno poduzeti da budemo još čvršći i jači".

Selektor ističe da su svi usmjereni samo ka jednom cilju, a to je plasman na EURO:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Znamo šta nam je cilj i ozbiljno smo posvećeni tome da ga i ostvarimo. Radimo naš posao, za sada na ovaj način, ali evo polako se otvaraju granice što znači da se otvara mogućnost i za putovanja. Tada ćemo moći provjeriti sve igrače koji pretenduju da budu u krugu kandidata za reprezentaciju. Želimo da napravimo još bolju, čvršću i jaču reprezentaciju i odlučni smo da napravimo rezultat koji će nas odvesti na Evropsko prvenstvo."

Bajević je na kraju dodao da njegovi saradnici imaju zadatak i da prate sve što je vezano za protivničke igrače u baražu, kao i u Ligi nacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti