Kad se Zmajevi opuste u Beču: "Puste pare proklete..."
Zmajevi su nakon remija sa selekcijom Austrije zauzeli mjesto u jednom od ugostiteljskih objekata u Beču (Foto: Screenshot)

Veselo u Beču

Kad se Zmajevi opuste u Beču: "Puste pare proklete..."

Nogometni reprezentativci naše zemlje imali su razloga za slavlje nakon sinoćnje utakmice u Beču.

Zmajevi su, podsjećamo, remizirali sa Austrijom na Ernst-Happel stadionu u Beču i na taj način izborili nastup u diviziji A Lige nacije, a po završetku utakmice našli su i način da proslave ovaj uspjeh.

Posebno su raspoloženi bili Gojko Cimirot i Rade Krunić. U jednom od ugostiteljskih objekata u Beču ovaj dvojac je slavio uz narodnjački hit "Puste pare proklete", a sudeći po videozapisu sa društvenih mreža, vrlo dobro su se zabavili.

Atmosfera među našim igračima već neko vrijeme je uistinu fenomenalna. Zaslužili su Zmajevi da se opuste, no nekako smo uvjereni da ih prave fešte tek čekaju.

Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom videozapisu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi