Cimirot odigrao cijeli meč, Standard izgubio od fenjeraša

13. kolo Jupiler lige

Cimirot odigrao cijeli meč, Standard izgubio od fenjeraša

Bh. reprezentativac Gojko Cimirot odigrao je svih 90 minuta za svoj Standard, kojem je 13. kolo Jupiler lige zaista donijelo nesreću.

Standard je na gostovanju poražen od Zulte Waregema sa 3:1, što se nije moglo očekivati s obzirom da je ovaj tim do danas bio na posljednjem mjestu tabele.

Standard je poveo golom Lestiennea u 23. minuti, ali je devet minuta kasnije Harbaoui zabio za 1:1 i najavio preokret.

Isti igrač u 66. minuti pogađa za preokret Waregema, da bi samo tri minute nakon toga Sylla nokautirao rivala za konačnih 3:1.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Nakon 13 odigranih kola, Standard drži šesto mjesto sa 20 bodova i u seriji je od tri utakmice bez pobjede, dok se Waregem pomjerio sa posljednjeg na pretposljednje mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi