Kadeti Slobode bez problema protiv Čelika

Slavili sa 3:1

Kadeti Slobode bez problema protiv Čelika

E. Čaušević, foto: E. Dindić

Kadeti Slobode danas su na svom terenu savladali Čelik sa 3:1 u 11. kolu Premijer omladinske lige.

Tuzlanski klub je stigao do sigurne pobjede protiv vršnjaka iz Čelika i probio se do druge pozicije na tabeli. Sloboda je do prednosti stigla u 32. minuti kada se u listu strijelaca upsao Muhamed Buljubašić.

Do drugog gola tuzlanski klub je stigao na samom početku drugog dijela. U 48. minuti golmana Čelika savladao je Ahmed Halilagić i tako povisio na 2:0.

Nadu gostima vratio je Ormanović u 63. minuti kada je smanjio na 2:1, ali to je bilo sve od Čelika. Domaći su posao završili u 78. minuti kada je konačnih 3:1 postavio Mehmedović.

Premijer omladinska liga, 11. kolo:

Sloboda - Čelik 3:1 (Buljubašić 32', Halilagić 48', Mehmedović 78'/Ormanović 63')

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Sloboda: Pilaković, Brkić, Halač, Mušić, Buljubašić, Halilagić, Mehmedović, Hrnjić, Suljić, Kapetanović, Hasanović. Još su igrali: Avdić, Aličić, Mahmud, Jašarević i Kovačević.

Čelik: Mlačo, Kovač, Selimanović, Žuna, Ormanović, Sibalo, Durmiš, Begić, Brkić, Međuseljac, Plavčić. Još su igrali: Bahtić, Kovač, Helja, Pašalić i Zeković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi