Kadeti Želje vratili Sarajevu za poraz pionira

Premijer omladinska liga BiH

Kadeti Želje vratili Sarajevu za poraz pionira

Nakon što su rano jutros pioniri Sarajeva sa 1:0 pobijedili vršnjake iz Željezničara, sada su im kadeti Plavih vratili te su slavili protiv vršnjaka iz Sarajeva sa 1:0 također u okviru Premijer omladinske lige BiH. 

Nakon što su obje ekipe na samom početku susreta imale po jednu dobru priliku koju nisu iskoristile, kadeti Željezničara su poveli pred sami kraj prvog dijela jer je mrežu Bordo tima zatresao Tarik Pehilj.

U drugom poluvremenu fudbaleri Sarajeva su dobili čak dva crvena kartona, a ranije su pod tuš morali Alden Šuvalija i Irman Sejmenović, pa je posao Plavima sa Grbavice bio znatno olakšan i do kraja je ostalo onih 1:0 iz prvog dijela.

Kadetima Želje je ovo bila četvrta pobjeda iz četiri meča, dok Sarajevo ima sedam bodova iz pet utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Sarajevo: Šahinović, Živković, Kečanović, Šuvalija, Sejmenović, Mulaosmanović, Obuća, Đuderija, Ćosić, Tabak, Hodžić.

Željezničar: Milićević, Fejzić, Beća, Drina, Duraković, Pehilj, Džanko, Gasal, Karalić, Gušo, Musić.

Promo

Top Komentari

sead55
Da da bravo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi