Kadeti Zrinjskog pregazili GOŠK
Kadeti HŠK Zrinjskog nisu imali nikakvih problema protiv vršnjaka iz Gabele kojima su utrpali šest golova.

Uvjerljiva pobjeda nogometaša Tea Krešića u 13.kolu kadetske PL

Kadeti Zrinjskog pregazili GOŠK

U utakmici 13.kola kadetske Premijer Lige danas su se kadeti HŠK Zrinjskog lako obračunali s vršnjacima GOŠK-a iz Gabele. Konačnih 6:0 moglo je biti i više da su mladi izabranici trenera Tea Krešića iskoristili još neke prigode kojih je danas bilo uistinu mnogo.

Već je u prvom poluvremenu rezultat bio 5:0 za Zrinjski i GOŠK-u se spremala prava katastrofa, no u drugom poluvremenu nišanske sprave Zrinjskog su malo otupjele pa je GOŠK prošao koliko toliko dobro s obzirom koliko je danas mogao primiti golova.

Petar Miličević i Jozić postigli su svaki po dva pogotka dok su Tiro i Dolić po jedanput savladali vratara GOŠK-a Miloša. Susret je igran na pomoćnom igralištu stadiona pod Bijelim Brijegom pred pedesetak gledatelja.

Zrinjski: Miletić, Ivanković, Bošnjak, Šuta, Knežević, Mičeta, Tiro, Mihalj, Jozić, Šilić, Miličević

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

GOŠK: Miloš, Valjan, Bulum, Pervan, Mijatović, Hajdarović, Čuljak, Abdulai, Kuridža, Moro, Miličević

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi