Kakav baksuz: Nije otputovao na utakmicu jer su ga zaboravili na autobuskoj stanici!

Au, kakav peh

Kakav baksuz: Nije otputovao na utakmicu jer su ga zaboravili na autobuskoj stanici!

S. Grebović

Za vikend su svoju utakmicu drugog kola turske Super lige odigrali Rizespor i Sivasspor u kojoj su domaći slavili sa 2:1.

Ovaj susret neće ostati upamćen po golovima niti po nekoj sjajnoj igri koju smo imali priliku vijeti, već zbog jednog, blago rečeno, bizarnog slučaja sa jednim domaćim igračem.

Naime, marokanski internacionalac Mostapha El Kabir iz nerazjašnjenih okolnosti nije krenuo sa svojom ekipom na odigravanje ove utakmice jer su ga njegovi saigrači i stručni štab zaboravili na autobuskoj stanici?!

Nije mu preostalo ništa drugo nego da se alternativnim načinom prebaci do stadiona pa je unajmio taksistu koji ga je dovezao na vrijeme, ali tu nije bio kraj njegovim nedaćama. Prilikom ulaska na stadion imao je problema sa osiguranjem koje mu nije vjerovalo da je igrač, međutim nekako ih je uspio uvjeriti pa su ga na kraju pustili da uđe.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ni tu nije bio kraj nedaćama. Natupio je od prve minute za svoj tim, da bi u 12. doživio povredu koljena zbog koje će morati pauzirati čak šest mjeseci!

Zaista nevjerovatna i krajnje bizarna situacija za El Kabira koji je ovog ljeta stigao u turski klub iz redova švedskog prvoligaša Kalmara FF.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi