Kakav je odnos Salaha i Manea? Egipćanin objavom riješio sve dileme

Kao braća

Kakav je odnos Salaha i Manea? Egipćanin objavom riješio sve dileme

E. Škorić

Sadio Mane i Mohamed Salah imali su određenih nesuglasica prije nekoliko sedmica, no čini se da se u međuvremenu sve riješilo.

Salah i Mane su otputovali na reprezentativna okupljanja, a po povratku u Liverpool pružili su ruku jedan drugom.

Među njima nema nikakve svađe, potvrdio je to i Jurgen Klopp, a i Salah s objavom na Twitteru.

Egipćanin je podijelio jedan video isječak koji ga je očigledno dobro nasmijao, a na kojem se neko poigrao i "namontirao" Salaha, Manea i Kloppa u veselom izdanju.

Njihov dobar odnos naravno najvažniji je za dobre rezultate, a Redse već sutra od 13:30 sati čeka duel s Newcastleom na Anfieldu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, do nesuglasica je došlo na gostovanju kod Southamptona kada je Mane bio ljut jer mu Salah nije želio dodati loptu u očitoj prilici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi